Horváth Csilla

Mindig olyan mozgásformát kerestem, ami mögött van valami plusz, aminek lelke van. Amikor körülbelül 3 éve elmentem az első hatha jógára, úgy éreztem, hogy ez az, megtaláltam! A fizikai aspektusa mellett éreztem egy leírhatatlan spirituális erőt. Ahogy jártam óráról órára, kezdődött megfogalmazódni bennem, hogy azt a csodálatos érzést, amit egy óra után érzek, mindenkinek szeretném átadni. Adni, adni és adni… mert adni a legjobb.

A hatha jóga oktatói tanfolyam első napján olyan érzés volt, mint hazatérni; megismerkedtünk a jógafilozófiával, amiben úgy éreztem magamra találtam. Az idő elteltével alkalmam volt mélyebben is belekóstolni a lélek tudományába, így azóta gyakorlom a bhakti jógát is. Elvégeztem egy ayurvédikus jógaterapeuta képzést is, ahol az élet tudományáról szereztünk alapokat – az ayurvéda segítségével teljeskörű táplálkozási, életviteli tanácsokat tudok nyújtani ászanákkal személyre szabottan, legyen szó prevencióról vagy betegség gyógyításáról.

A jóga nem csak testgyakorlás, hanem életforma, önmegvalósítás. A jóga segítségével egészségesen tarthatjuk a testünket és képesek vagyunk megtisztítani az elménket és szívünket.

Várok mindenkit szeretettel az órámra, aki szeretné megtapasztalni a jóga csodálatos hatásait, aki csak a mozgást keresi benne és azt is, aki az igazi önvalója után kutat

Gauranga! – Légy boldog!

Copyright 2016 DownDog Jóga Stúdió - Minden jog fenntartvaKészítette: Szalai GáborFelÁSZFOldaltérkép