Rendkívüli közlemény / Extraordinary announcement

Kedves Vendégeink!

A rendkívüli helyzetre való tekintettel termeinket március 14-től határozatlan ideig bezárjuk. A leghatásosabb módja a járvány megfékezésének a társas érintkezések minimalizálása, illetve teljes megszüntetése. Ezért hoztuk meg ezt a nehéz, de annál felelősségteljesebb döntést, szeretnénk megvédeni titeket, a vendégeinket, és természetesen az oktatóinkat is.

A március 10-én még érvényes bérletek érvényességi idejét a zárvatartás időtartamával automatikusan meghosszabbítjuk, így senkinek nem fog a bérletéről egyetlen alkalom sem elveszni.

Figyeljétek a Facebook oldalt és a honlapot, minden új információt itt fogunk veletek megosztani. Vigyázzatok egymásra és magatokra! Ha tehetitek, maradjatok otthon, kerüljétek a tömeget. Reméljük, hamarosan jó hírekkel szolgálhatunk nektek!

-----------------

Dear Guests,

Due to the current situation, we close our studios from 14th of March. The most effective way to control an outbreak of contamination is to minimize or completely eliminate social contacts

This was the reason why we’ve taken this difficult, but even more responsible decision. Priority is to protect you, our guests, and of course, our instructors as well. Passes valid on 10th March will automatically be renewed by the period while the studios remained closed. It means that no occasions will be lost from your passes.

Please, follow our Facebook page and website for new information. Take care of each other and yourself! This is the most important! If you can do so, stay at home and avoid crowded places. We hope to come back to you soon with some good news!

BEZÁR

Preferált nyelv / Preferred language

MAGYAR

ENGLISH

László Krisztina

Nyolc évvel ezelőtt nagyon nehéz időszakot éltem át a magánéletemben, s kerestem a kapaszkodót, aminek segítségével meg tudom őrizni az egyensúlyom és meg tudok küzdeni a megpróbáltatásokkal. A jógára esett a választásom, tudtam nagyjából mire vállalkozom, hiszen előtte már többször „jógázgattam”, de akkoriban még nem szippantott be a jóga ereje. Valószínű még nem értem meg rá. Túl lassú volt nekem, jobban szerettem a pörgős aerobic edzéseket, a tenisz izgalmas meccseit, a tánc esztétikus mozgásvariációit. Ma már tudom, a jóga sokkal több, mint testedzés. Egyszerre hat a testedre, a lelkedre és az elmédre, segít visszatalálni önmagadhoz, újra meglelni a középpontodat, ahonnan a mai rohanó, stresszes világunkban percenként kibillentenek. A kapaszkodóból számomra nagyon gyorsan örömforrás lett, minél többet gyakoroltam, annál inkább élveztem a jóga jótékony hatását. S persze a testem is meghálálta a rendszeres gyakorlást, hajlékonyabb, izmosabb lettem, megváltozott a testtartásom, nem fájt többé a hátam, derekam. A koncentrációs képességem is rengeteget javult és sokkal türelmesebbé, megértőbbé váltam magammal és másokkal is. Mert a csoda, amit a jógamatracodon megtapasztalsz, idővel átszivárog a mindennapjaidba is. Szeretném ezt az élményt másokkal is megismertetni, ezért végeztem el a hatha oktatói tanfolyamot a Downdog stúdióban. Várlak szeretettel az óráimon!
Copyright 2016 DownDog Jógastúdió - Minden jog fenntartvaKészítette: Szalai GáborFelÁSZFOldaltérképKapcsolat