Rendkívüli közlemény / Extraordinary announcement

Kedves Vendégeink!

A rendkívüli helyzetre való tekintettel termeinket március 14-től határozatlan ideig bezárjuk. A leghatásosabb módja a járvány megfékezésének a társas érintkezések minimalizálása, illetve teljes megszüntetése. Ezért hoztuk meg ezt a nehéz, de annál felelősségteljesebb döntést, szeretnénk megvédeni titeket, a vendégeinket, és természetesen az oktatóinkat is.

A március 10-én még érvényes bérletek érvényességi idejét a zárvatartás időtartamával automatikusan meghosszabbítjuk, így senkinek nem fog a bérletéről egyetlen alkalom sem elveszni.

Figyeljétek a Facebook oldalt és a honlapot, minden új információt itt fogunk veletek megosztani. Vigyázzatok egymásra és magatokra! Ha tehetitek, maradjatok otthon, kerüljétek a tömeget. Reméljük, hamarosan jó hírekkel szolgálhatunk nektek!

-----------------

Dear Guests,

Due to the current situation, we close our studios from 14th of March. The most effective way to control an outbreak of contamination is to minimize or completely eliminate social contacts

This was the reason why we’ve taken this difficult, but even more responsible decision. Priority is to protect you, our guests, and of course, our instructors as well. Passes valid on 10th March will automatically be renewed by the period while the studios remained closed. It means that no occasions will be lost from your passes.

Please, follow our Facebook page and website for new information. Take care of each other and yourself! This is the most important! If you can do so, stay at home and avoid crowded places. We hope to come back to you soon with some good news!

BEZÁR

Preferált nyelv / Preferred language

MAGYAR

ENGLISH

Hatha jóga meditációval

Hatha jóga meditációval

Ezen az órán a gyakorlás mélyebb megélése, a tudatos jelenlét megtapasztalása a cél. Hangsúlyozottan törekszünk az érzékek befelé fordítására a tempó visszavételével, az ászanák pontos felépítésével és a testben kiváltott érzeteinek megfigyelésével. Így lazítjuk el a testet és a tudatot, hogy felkészüljön az óra második részére, ahol különféle meditációs technikákat gyakorlunk, ezzel tovább mélyítve a mozgás során megtapasztalt tudatos figyelmet.

Számos kutatás bizonyítja, hogy a meditáció sokrétű hatást fejt ki az emberi testre és tudatra. A teljesség igénye nélkül: csökkentheti a depressziós és szorongásos tüneteket, a koncentrációt, memóriát és figyelmet javítja, segíthet a függőségek legyőzésében, és segíti az agy jó állapotban maradását az életkor előrehaladtával is. Bizonyos meditációk különösen elősegítik a jó alvást (pl. metta). A különféle meditációkat gyakorolva az ember egyre gyakrabban képes a jelen pillanatban lenni, azt megélni úgy, ahogy van, ítélkezésmentesen. A meditáció elindít egy boldogabb, teljesebb, őszintébb élet felé vezető úton.

Az óra felépítése: 15 perc ráhangolódás / bemelegítés, 45 perc ászana, 30 perc meditáció.

Copyright 2016 DownDog Jógastúdió - Minden jog fenntartvaKészítette: Szalai GáborFelÁSZFOldaltérképKapcsolat