Kovács Anita

Kb. 16 éves lehettem amikor először találkoztam a jógázással, majd 2018-ban vált életem szerves részévé. Azóta nem tudnék olyan hetet elképzelni, hogy ne gyakoroljak.

A jóga számomra nem csak mozgás, nem csak lelki és szellemi felfrissülés, hanem egy izgalmas felfedezőút önmagamban, melyben ott van a folyamatos a fejlődés, rengeteg örömteli pillanat és felismerés, és ott van sok kihívás és küzdelem is. Egyszer feltettem magamnak a kérdést: vajon odafigyelek önmagamra? Ismerem a saját testem és lelkem szükségleteit? Vagy előfordul hogy annyira elsodor a hétköznapok rohanó világa hogy ignorálom, vagy akár észre se veszem őket? Arra jutottam igen, előfordul.. és ezen fontos változtatni.

A jóga hozta meg számomra azt az utat, ami által szeretettelibb és odafigyelőbb viszonyba kerültem önmagammal, és ezáltal a környezetemmel is. Megtanított lelassulni, észrevenni, megfigyelni, és beleengedni magam a jelen pillanatba. Figyelni és tisztelni a saját testem határait, felfedezni erőközpontjait. Azért döntöttem amellett, hogy elvégzem a jógaoktatói képzést, mert mindezt a sok pozitív élettani hatást szeretném megosztani leendő Gyakorlóimmal is, egy befogadó és biztonságos térben.

Arra hívlak, fedezd fel önmagadban azt a csodás erőforrást, ami átsegít a mindennapok kihívásain, segít hogy szárnyalj, segít hogy kihozd a legjobbat önmagadból.

Merüljünk el, jógázzunk együtt! Várlak szeretettel óráimon!

Barion kártyás fizetés
Copyright 2016 DownDog Jógastúdió - Minden jog fenntartva Fel Adatkezelési tájékoztató ÁSZF Oldaltérkép Kapcsolat