Péter Tünde

Péter Tünde vagyok, okleveles fitness instruktor, Pilates oktató és 2 felnőtt leány édesanyja.

A Pilates számomra a könnyedség az erő és a lágyság különös egyvelege.

Néhány éve, orvosi utasításra kezdtem el a rendszeres, mindennapos testedzést. Hát- és derékfájás, térdszalag szakadás miatt folytonos lábdagadás nehezítette az életem.

Korábban már próbálkoztam aerobikkal, a bodyart és a jóga gyakorlása is része volt az életemnek, de ezúttal olyan mozgásformát kerestem, ami kíméletes és a talajon fekve is lehet gyakorolni (úgy hatékony, hogy nem terheli a szalagokat, ízületeket.)

Szerencsére rátaláltam a Pilatesre. Magam sem hittem, hogy rövid idő alatt ennyire érezhető és látványos hatása lesz. Néhány hét mindennapos gyakorlás után úgy megerősödtem, hogy már az intenzívebb edzések sem jelentettek problémát.

Ekkor fogalmazódott meg bennem, hogy Pilates oktató legyek.

Megerősödött bennem az a vágy, hogy a tapasztalataimat, a rendszeresen végzett Pilates gyakorlatok hozta minőségi változás megélését átadjam a korosztályombeli  nőknek. Azoknak a nőknek, akik úgy érzik valahol megrekedtek.

Később felismertem, hogy a mozgásszegény életmód okozta problémák nem csak az én korosztályomat érintik.

Beiratkoztam egy fitness instruktori tanfolyamra és elvégeztem a Pilates oktatói tanfolyamot is egy olyan oktató vezetésével, aki nagy tapasztalattal rendelkezik rehabilitációs és prevenciós vonalon is.

Majd 2022. végén részt vettem a Felis Pilates Academy által megtartott „Alternatív mozgásterápiák a Pilatesben” továbbképzésen.

Fontosnak tartom a folyamatos önfejlesztést, nem csak az elméleti de a gyakorlati tudás fejlesztését is. Célom, hogy minél több embernek megmutassam, hogy a mozgás örömforrás és rávezessem őket, hogy milyen pozitív változást hozhat életminőségükben. A formás test és szép alak pedig minderre csak ráadás.

Hiszem, hogy szorgalommal, türelemmel minden befektetett energia megtérül.

Mottóm: Soha nem késő elkezdeni!

Szeretettel várlak óráimon!

Következő óráimGyere el, próbáld ki magad!

Barion kártyás fizetés
Copyright 2016 DownDog Jógastúdió - Minden jog fenntartva Fel Adatkezelési tájékoztató ÁSZF Oldaltérkép Kapcsolat