Új tagoknak

Hasznos információk új tagjainknak

Szeretettel Üdvözlünk!

Örülünk, hogy ránk találtál, és úgy döntöttél, hogy velünk tartasz

" Talán most már nyugodtabb leszek. Befejezésül elmondom magamnak: a fejemben az öntudatra ébredt szellem világossága van, a szívemben a szellemtől áthatott lelki erő, a kezemben a szellemtől irányított tudatos cselekvés. Erről sohasem szabad megfeledkezni. Most már kezdődhet a nap..."

/ Popper Péter: A reggel és az este jógája /

A Downdog Jóga Műhelyt 2012-ben alapítottuk
Négy budapesti helyszínen is várjuk kezdő és haladó vendégeinket: hatha, astanga, kismama jóga, dinamikus hatha, vinyasa flow, női jóga és gerincjóga irányzatainkra egyaránt.
Óráinkban ötvözzük a tradíciót a legújabbkori Önismereti -testtudati ismeretekkel. Hisszük, hogy a jóga csodálatos rendszere az egyik legtökéletesebb út önmagunk -érzéseink és képességeink mélyebb megismerésére.

A jóga jótékony hatásai a XX. század közepétől mindegyik korosztályra nézve orvosilag bizonyítottak. Ez a mozgásforma, amely egyszerre hat a testre, a lélekre és a szellemre, a gyermekek, fiatalok, középkorúak és idősek szervezetére egyaránt stresszoldó hatással bír. Erősíti az immunrendszert, mobilizálja az ízületeket, növeli a mozgástartományt, erősíti a vázizomzatot és a mélyizmokat. Mentális és lelki hatásai szintén elvitathatatlanok: már rövid gyakorlás után is jókedvűvé tesz, frissít, lelkesít.

DownDog bérletedet bármelyik stúdiónkban megvásárolhatod és az összes DownDog stúdióban felhasználhatod. Azaz egy bérlettel a város NÉGY kerületében is jógázhatsz!

Ne feledd: heti 2- 3 jógaóra növeli a fizikai és mentális állóképességet. Stresszoldó hatásának köszönhetően hihetetlen immunerősítő hatással bír.

Az óráinkon gyakorolt ászanák jótékony/gyógyító hatásain túl elvezetnek az óra végi relaxációkhoz, ahol megszabadulhatunk a stressztől és a feszült állapotunktól, utat engedve  a jótékony energiáknak.

Egyéni jógaterápiás konzultációra is lehetőséged van időpont egyeztetéssel.

Kezdőket is várunk szeretettel!

Helyszínek:

HEGYVIDÉK

Budapest XII.kerület, Kiss János altábornagy u.47.

Tel.: +06302028922

mail: hello@downdogjoga.hu

A 12.kerületi stúdiónk a Mom-hoz és a Böszörményi úthoz közel található.

Könnyen elérhető tömegközlekedéssel: ( Villamosok: 59, buszok: 102 )

Autóval: parkolni az utcában lehet .

Rólunk:

Az első DownDog Jóga stúdiót 2012. januárjában hoztuk létre. Amiben egyedinek és speciálisnak érezzük magunkat, hogy jól képzett oktatóink szívvel-lélekkel tartják óráikat, minden jógaórán személyre szabottan is figyelnek a hozzánk jógázni járó vendégekre.

Jelenleg már négy budapesti helyszínen is várjuk kezdő és haladó vendégeinket: hatha, ashtanga, dinamikusabb hatha, vinyasa flow és gerincjóga irányzatainkra egyaránt.

A DownDog bérletedet bármelyik stúdiónkban megveheted és az összes DownDog stúdióban használhatod! Azaz egy bérlettel a város négy kerületében is jógázhatsz (II,  VI, VII,XII, ).

Ne feledd: heti 2-3 jógaóra növeli a fizikai és mentális állóképességet! Stresszoldó hatásának köszönhetően hihetetlen immunerősítő hatással bír. Az óráinkon gyakorolt ászanák jótékony/gyógyító hatásainak köszönhetően rengeteg betegséget kúrálhatsz és előzhetsz meg. Egyéni jógaterápiás konzultációra is lehetőséged van időpont egyeztetéssel.

Kezdőket is várunk szeretettel!

Kérünk, mielőtt hívnál minket, vagy levelet írnál, ezt a pár sort olvasd el figyelmesen, hátha találsz benne választ a felmerült kérdésedre :o)

Természetesen ha ezeken felül is marad még kérdésed, keress minket bátran, szívesen segítünk. :o)

 

A legfontosabb tudnivalók röviden


- Amikor megérkezel a stúdióba, s amikor belépsz a jógaterembe, arra kérünk tiszteld meg a helyet és társaidat azzal, hogy igyekszel minden teendődet csendesen elvégezni


Szintén gyakran felmerülő kérdések

Milyen órákra gyere, ha kezdő vagy?

Elsősorban a hatha, a stresszoldó, illetve a csípőnyító és gerinc óráinkat javasoljuk kezdő tagjainknak. Amikor már lesz egy kis rutinod az ászanák terén, akkor javasoljuk, hogy próbáld ki a dinamikusabb irányzatokat is (astanga, flow, vagy vinyasa).


Hogyan történik a bejelentkezés az órára?

A rövid (tényleg rövid) regisztrációt követően az órarend menűpont alatt tudsz az adott óránál található "Jelentkezem" gombra kattintani, és már kész is vagy. Ha bejelentkeztél, de mégsem tudsz jönni, akkor ugyanitt a "Lejelentkezem" gombbal tudsz lejelentkezni (ami természetesen csak akkor jelenik meg így, ha már előzőleg jelentkeztél a kérdéses órára).

Az órákra legkésőbb az órakezdés előtt egy óráig tudsz bejelentkezni. Ha külön nem állítod be, visszajelzést csak akkor kapsz, ha elmarad az óra. Kérünk, a regisztráció során add meg az elérhetőségeidet, hogy amennyiben szükséges, értesíteni tudjunk! Ha jelentkezésedkor már betelt a létszám, vagy lejárt a jelentkezési határidő, akkor a rendszer értesít erről és nem tudsz jelentkezni az órára.

Hogyan tudok fizetni?

Órajegyet, vagy bérletet a helyszínen tudsz venni, órák előtt. Fizethtesz Bankkártyáva, szép-kártyával, vagy készpénzzel is.


Miért fontos a bejelentkezés?

Az órák egy bizonyos jelentkezőlétszám fölött vannak megtartva, a teremkapacitás azonban véges, tehát van egy felső limit is. A reggeli-délelőtti órák általában kis létszámú vendéggel indulnak. Ha nem jelentkezel be, akkor ebben az esetben lehet, hogy elmarad az óra, mert a rendszerben nincs elég jelentkező. A délutáni-esti órák esetén pedig azért fontos bejelentkezni, hogy helyet foglalj magadnak - ugyanis ha csak úgy odajössz, nem biztos, hogy be fogsz férni a terembe.


Miért fontos a lejelentkezés?

A reggeli-délelőtti órák esetén azért, mert ha nem jelentkezel le (és nem jössz el), akkor az oktató lehet, hogy hiába megy el órát tartani. A délutáni-esti óráknál pedig lehet, hogy a te lejelentkezésed másnak jól fog jönni, aki egyébként már lemaradna az óráról, mert megtelt a létszám. Illetve a bejelentkezett, de nem megjelenő vendégeinktől levonjuk az alkalmat. Az órákról legkésőbb az órakezdés előtt egy óráig tudsz lejelentkezni.


Mit hozz magaddal?

Érdemes kényelmes, laza viseletet hozni, ami nem korlátoz a mozgásban, valamint dinamikus órákra, és nyári melegben törölközőt. Egy flaska víz is jól jöhet, hogy óra végén enyhíthesd a szomjadat. Matracot és egyéb eszközöket biztosítunk számodra, de ha van saját jógamatracod, akkor nyugodtan elhozhatod magaddal. Az öltözőben vannak zárható szekrények, amikbe elteheted az értékeidet.


Miért kell hamarabb jönni? Mire kell még idő jógaóra előtt?

Amennyiben első alkalommal jössz hozzánk, az oktatónak el kell készítenie a tagsági kártyádat. Ha már nem először jössz, akkor is be kell regisztrálnia a kártyádra az épp aktuális alkalmat, vagy egy alkalmas jegyet kell Neked adnia. A Te szempontodból fontos, hogy legyen időd nyugodtan átöltözni és kicsit megnyugodni a gyakorlás megkezdése előtt. Nagyon fontos továbbá, hogy termeinkben nincs állandó recepció, így a későn érkezőket sajnos nem tudjuk beengedni.

ÓRAREND

Barion kártyás fizetés
Copyright 2016 DownDog Jógastúdió - Minden jog fenntartva Fel Adatkezelési tájékoztató ÁSZF Oldaltérkép Kapcsolat