Jambrovics Viktória

A jóga egy gyönyörű utazás és folyamatos fejlődés a számomra is!
2020 óta oktatok Hatha jógát és Hatha flow-t. 2023.októberében elvégeztem a traumatudatos jógaoktatói képzést is.

Mivel a táncos szakmából jövök (főképp kortárs tánc) ezért fontos számomra a testtudat, a helyes tartás, a helyes légzés. Szeretném átadni a gyakorlóimnak is ezt a tudatosságot az óráimon. Mindezt  légzőgyakorlatokkal és szóbeli instruálással teszem, de szeretek odamenni  javítani/igazítani/irányt mutatni is, mert hiszek az érintés erejében! Persze szólni mindig ér, hogy te most erre nem vágysz, szóval ne ez tartson vissza, ha  ellátogatnál egy órámra!
De nem csak a testen van a hangsúly az óráimon, sőt! Főképp a belső folyamatok megfigyelésén: hogyan reagálsz magadra, milyen érzések, érzetek keletkeztek benned? Mindehhez igyekszem megteremteni egy harmónikus, békés és nyugodt teret. Itt nem kell megfelelned senkinek, nincs versengés, nem számít honnan jöttél! Az egyetlen "cél", hogy az óra végére le tudj tenni valamilyen terhet, amit addig cipeltél vagy legalább a napi stresszt el tudd engedni!

Ha egy mindent átmozgató, de mégis befelé figyelősebb gyakorlást keresel, akkor várlak szeretettel, légy akár kezdő, újrakezdő vagy gyakorlottabb jógázó!
Barion kártyás fizetés
Copyright 2016 DownDog Jógastúdió - Minden jog fenntartva Fel Adatkezelési tájékoztató ÁSZF Oldaltérkép Kapcsolat