Kezdő jóga alaptanfolyam - DD oktogon

A jóga jótékony hatásai a XX. század közepétől minden korosztályra nézve orvosilag bizonyítottak. Ez a mozgásforma, amely egyszerre hat a testre, a lélekre és a szellemre, a gyermekek, fiatalok, középkorúak és idősek szervezetére egyaránt stresszoldó hatással bír. Erősíti az immunrendszert, mobilizálja az ízületeket, növeli a mozgástartományt, erősíti a vázizomzatot és a mélyizmokat. Mentális és lelki hatásai szintén vitathatatlanok: már rövid gyakorlás után is jókedvűvé tesz, frissít, lelkesít.
Ahhoz, hogy a jógázás áldásos hatásait a saját bőrünkön érezhessük, először ajánlatos az alapokkal megismerkedni!
Az Alaptanfolyamon szó lesz:
- a helyes légzéstechnikáról
- az alap ászanák helyes kivitelezéséről, beállításáról
- a jótékony hatások tudatosításáról
Továbbá sor kerül:
- egyéni kérdések megválaszolására
- egyéni célok felvázolására/megbeszélésére.
Ezt követően akár csoportosan, akár egyedül gyakorolhatsz, tehát a tanfolyam árával tulajdonképpen kiváltod az élethosszig tartó belépődet a szabad jógázás világába, és megélheted e komplex mozgásforma megannyi pozitív hatását. A jóga alaptanfolyam része a mozgással, táplálkozással, és a felszereléssel kapcsolatos szaktanácsadás is, valamint az egyéni kérdések megválaszolása. Igen, jól gondolod, ez azt jelenti, hogy az alap tudnivalókon felül végigvesszük, hogy milyen céljaid vannak a jógázással, és profi segítséget kapsz tőlünk ahhoz is, hogy minél hamarabb sikerre vidd a terved. Legyen szó stresszoldásról, a meditáció útján való elindulásról, hát vagy derékfájásról vagy általános közérzet-javításról, ezekhez mind-mind segítséget kaphatsz.
A mini-kurzussal a célunk, hogy az együtt töltött idő alatt minél több hasznos tudást, információt adhassunk át Neked, amit aztán a csoportos vagy otthoni gyakorlásodba tudsz integrálni. Ha érdekel a jóga csodálatosan összetett világa és szívesen belevágnál egy új kalandba, akkor ne hezitálj tovább, jelentkezz és gyere el egy tanfolyamra.

Egyéb tudnivalók:
Az alapozó jóga tanfolyam minimum 3 főtől indul és a minőség biztosítása érdekében max. 10 fő részvételével zajlik. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött!
Helyszín: Downdog Oktogon (1067 Budapest, Eötvös utca 26/C, 2. emelet, 17. kapucsengő)
Időpont: 2024.04.14. (vasárnap), 13:30-16:30
Vezeti: Vida Bea (traumatudatos hatha és női jógaoktató)
Részvételi díj: 13.000 Ft (Tartalmazza: workshop + jegyzet + 1 db ingyenes csoportos órajegy bármely stúdiónkba)
Részvételi szándékodat itt jelezd: downdogoktogon@gmail.com
Hozd magaddal az alaptanfolyamra legalább 2 barátod, rokonod vagy ismerősöd, mert így 20% kedvezményt kaptok mindannyian a képzés árából, sőt, még egy ingyenes próba jógaórát is biztosítunk nektek, amit az oktatás elvégzését követő 30 napban használhattok fel, bármely csoportos órára. Természetesen az ajándék próba jógaóra akkor is jár, ha csak egyedül jössz.
Amennyiben nem találsz itt számodra megfelelő időpontot, úgy jelentkezhetsz egyéni oktatásra is, ez esetben bátran írj emailt.
A jóga alaptanfolyamot ajándékként is adhatod, egy névre szóló ajándékkártya kíséretében. Vásárlási szándékodat e-mailben jelezd!

Sok szeretettel várunk!
Downdog Csapata
Barion kártyás fizetés
Copyright 2016 DownDog Jógastúdió - Minden jog fenntartva Fel Adatkezelési tájékoztató ÁSZF Oldaltérkép Kapcsolat