ARCJÓGA WORKSHOP - A HOMLOK ÉS KÖRNYÉKE

Folytatódnak tovább a népszerű Arcjóga workshop-ok Döbrösi Laurával az Oktogonon.

Laura a Face Yoga Metódus megalkotójától, a japán Fumiko Takatsutól tanulta ezt a természetes, egészségközpontú, szépségmegőrző gyakorlatot. Tematikus workshopjain az arc különböző területeiről szóló ismereteit adja át, betekintést engedve arcizmaink világába. Az elmélet mellett természetesen a gyakorlás sem marad el: légzés, izolációk, arctorna, izomlazító masszázs olajokkal, és “elviteles” pózok kártyákon az otthoni rutinodhoz.

A workshop résztvevői a későbbiekben kedvezményes áron vehetnek részt heti rendszerességgel, csak nekik tartott online gyakorló órákon, hogy elmélyítsük a tanultakat.

A novemberi workshop témája: a homlok és környéke.

Tudtad, hogy arcunkon 50-nél is több izom található? Mintegy harmadát mégis egyetlen izom teszi ki: a homlokizom. Tudtad, hogy ez a nagy izom nyakunk hátuljáig leér? Homlokunkat a szükségesnél sokkal többet mozgatjuk, így hamar ráncosodni kezd. Itt hordozzuk a stresszt és a negatív érzelmeket, itt a központi idegrendszer pontja és a máj jelzőterülete is. A híres 11-es vonal és a vertikális ráncok mind-mind aggodalmaink, fájdalmaink, mérgeink lenyomatai.

A Face Yoga Metódus segítségével megtanulunk olvasni a homlokunkról. Kioldjuk a feszültségeket, simítjuk a ráncokat. Tudatosítjuk a homlok mozgását, izoláljuk az arc többi izmától, megkímélve őt a felesleges munkától. Megtanítjuk, hogyan maradjon érzelmeink hű kifejezője, extra ráncok kialakítása nélkül. Megértjük, hogyan tudja a Face Yoga meghosszabbítani a botox hatását, sőt, hogyan lehet akár alternatívája is annak. Megtanuljuk a 3 legjobb homlok-pózt, amit mindennapi rutinunkba is beépíthetünk.

A Face Yoga Metódus gyakorlásával átvehetjük az irányítást saját szépségünk fölött. Megtanít megszeretni vonásainkat, amit pedig nem sikerül, természetes módszerekkel segít alakítani. Hatékony módok állnak rendelkezésünkre a ráncok, a toka, a szem alatti táskák eltüntetésére, az arcvonalak emelésére, az áll definiálására, a mosoly formázására, a szem kiemelésére, de még az orr alakjának megváltoztatására is!

A workshopok előnye, hogy lesz időnk picit mélyebbre menni az egy-egy területtel kapcsolatos problémák elemzésében. A korai bőröregedés, az asszimetria, a bőrhibák, vagy a bőr állagának megváltozása a legtöbb esetben egy jelzés a testünktől. A face yoga metódus segít felismerni ezeket a jeleket, és megoldást kínál a problémákra.

Gyere el és legyél Te is face yogi! Ismerd meg és tanuld meg szeretni a legfontosabb tükröd: a saját arcodat!

Időpont: 2023 november 25. (szombat), 14:00 - 17:00

Helyszín: DownDog Jógastúdió Oktogon, 1067 Budapest, Eötvös utca 26/c 2. emelet, 17-es csengő

Hozzájárulás: 13.000 Ft

Az esemény előzetes regisztrációhoz kötött!

Regisztráció: https://forms.gle/HmPFJ487duwEsb5d8

Szeretettel várunk!

Döbrösi Laura és a DownDog Jóga Egyesület csapata

Barion kártyás fizetés
Copyright 2016 DownDog Jógastúdió - Minden jog fenntartva Fel Adatkezelési tájékoztató ÁSZF Oldaltérkép Kapcsolat