Várunk szeretettel ismét "élő" jógaóráinkra!

Kedves Barátunk!
Jó hírünk van:  2021.05.10-én nyitottuk ismét termeinket! Az órarendben már lehet jelentkezni. 2021-07-03-tól oltási igazolvány nélkül is látogathatóak az óráink!
Változások, amikre érdemes figyelni:
Költözés: A DD-Margit egy csöndesebb helyre költözött. Új cím: Bajvívó u. 6.
Termek amik most nyitnak: DD-Margit; DD-oktogon, DD-Blaha. A DD-corvint ősszel nyitjuk újra, de az itt vásárolt bérletek természetesen a többi helyen lejárhatóak! Éa az átjárhatóság is marad, tehát bérletettel az összes DD- jóga iskolát látogathatod!
Amennyiben még nem jönnél élő órára, így az online lehetőség továbbra is marad. Illetve a november előtt vásárolt, de le nem járt bérletek addig befagyasztásra kerülnek, amik vissza nem térsz hozzánk!
Szép kártya: A 178/2021-es kormányrendelet értelmében április 25-től év végéig minden SZÉP kártya elfogadóhely mindhárom zsebről (alszámláról) elfogadhat fizetést.
Újranyitást követően a Downdog Jóga Egyesület az egészségügyben dolgozó minden - régi és új - vendégének egy-egy jógabérlettel szeretné megköszönni mindazt, amit napi szinten tesznek értünk.
Mit tegyél, hogyha egészségügyben dolgozol és szeretnéd igénybe venni a 4 alkalmas jógabérletedet?
1. Nézz ki magadnak egy jógaórát, amin szeretnél részt venni és amennyiben még nem tetted- tedd meg a rövid regisztrációt!
2. Jelentkezz fel az órára, hogy biztosan legyen helyed
3. Gyere el a választott óra előtt 15 perccel az adott Downdog Stúdióba és ott mutasd be a dolgozói kártyádat ( vagy amivel bizonyítani tudod a munkahelyedet )
4. Belépésnél meg is kapod a 4 alkalmas bérletedet!
Apró betűs rész: a  lehetőséget egy ember egyszer veheti igénybe 2022. június 30-ig !
Kellemes kikapcsolódást kívánunk,várunk szeretettel!
Downdog Jóga Csapat

Barion kártyás fizetés
Copyright 2016 DownDog Jógastúdió - Minden jog fenntartva Fel Adatkezelési tájékoztató ÁSZF Oldaltérkép Kapcsolat