Szívcsakra harmonizálása

Szívcsakra harmonizálása jóga ászanákkal és Kakaó szertartással

Örömmel hívunk erre a gyógyító belső utazásra: A Vándorjógás által tartott kb.1 óra Hatha-jóga gyakorlás után (szívcsakrát harmonizáló ászanák, mantrák, mudrák) 2 óra kakaó ceremónia következik Csizmadia Dorottya vezetésével.

Mit nyújthat számodra ez a program?

A Kakaó ceremónia egy különleges ősi rituálé, kapcsolódás Kakaó Mama (és ezáltal Földanya) szellemével, egy igazi szívnyitó növényi medicinával. A 100% tisztaságú ecuadori Kakaó az érzelmi sérüléseket gyengéden átfényesíti, kisimítja. Minderre a jóga és a meditáció tökéletes felkészülést jelent, és fókuszba kerül majd a férfi-női energiák egyensúlya, a harmónia érzése is. Meglepetés útravaló üzenettel is készülünk, mely valójában a Te lelked hangja. Fontos, hogy legyen egy szándékod (intenciód), amit magaddal hozol a rituáléra, vagy a jelenben is hagyhatod megjelenni a térben. Erre fogunk közösen áldást, megerősítést és kártyáktól útmutatást kérni. ️

MIT ÉRDEMES HOZNI: Váltóruhát a mozgáshoz, kényelmes sport vagy jógaruházat javasolt. Minden más jógaeszköz, matrac és bögrék is vannak! Ha szeretnéd, hozd el a kedvenc bögrédet, illetve számodra kedves (erő)tárgyadat/virágot/gyümölcsöt is szívesen látunk a szertartás közös oltárára helyezve. Érkezni 10 perccel hamarabb javasolt.

FONTOS: Lehetőség szerint az esemény előtt 3 órával már ne fogyassz cukros, tejes és húsos ételt (legfeljebb könnyű és kevés ételt)!

Főbb tudnivalók:

Hozzájárulási díj: 9900 Ft

Létszám: max. 10 fő

Időpont: 2024.05.04.(szombat) 14:00-17:00

Helyszín: Downdog Oktogon (1067 Budapest, Eötvös utca 26/C, 2. emelet)

Előzetes bejelentkezés szükséges! Részvételi szándékodat az alábbi linken elérhető kérdőív kitöltésével jelezheted: https://forms.gle/LP9AT5SZyJoyEhxCA

A programot tartják:

-       Havasi Sándor (Vándorjógás), jógaoktató

-      Csizmadia Dorottya: aki természetgyógyászként támogatja a hozzá fordulókat az öngyógyítás és önismeret útján. Kezelésekkel és különféle szertartások vezetése során segít kapcsolódni a növények gyógyító erejével. Dorottya olyan feltétel nélküli szeretet teret nyit és tart, amelyben közelebb kerülhetsz kiteljesedettebb "GyöngyMAGadhoz", lelked igaz esszenciájához.

Sok szeretettel várunk!

Barion kártyás fizetés
Copyright 2016 DownDog Jógastúdió - Minden jog fenntartva Fel Adatkezelési tájékoztató ÁSZF Oldaltérkép Kapcsolat