Koleszár Tóth Viktória

Koleszár-Tóth Viki vagyok,  kismama -és női jóga, pilates oktató, pre-és posztnatális tréner, 2 gyönyörű gyerek anyukája, folyton mozgásban lévő, a tánc, a sport, a csokoládé szerelmese.

Kisgyerek korom óta szenvedélyem a tánc, mely egészen 6 éves koromtól kezdve egészen gyermekeim születéséig - ilyen-olyan formában, de - végigkísérte az életemet. Kismamaként ismerkedtem meg a jógával, mely szerelem lett első “találkozásra”. A mai napig hálával gondolok vissza az oktatóra, aki nemcsak a szülésre és a gyermekágy embert próbáló időszakára készített fel, de megtanított jobban bízni önmagamban, a testemben, a megérzéseimben. A várandósságot és a szülést mindig is a világ legnagyobb csodájának tartottam. Azzal, hogy mi nők képesek vagyunk életet adni, megtapasztalhatjuk testünk elképesztő erejét, és mi magunk is újjászülethetünk.

Gyermekeim születésével az én átalakulásom, újjászületésem is kezdetét vette: kislányommal a pocakomban végeztem el 2019-ben a kismamajóga oktatóképzést, majd ezt követte 2021-ben egy fitness instruktori, 2022-ben a pre-és posztnatál és pilates tréneri, végül a női jógaoktató képzés, melyet 2023 tavaszán fejeztem be.Számomra a tánc, a mozgás lételem, az itt és most, önismeret, önkifejezés. Hiszem, hogy testünk mozgásra lett megalkotva, hiszek a test és lélek egységében, ebben a csodálatos gépezetben, melyben élünk, létezünk, lélegzünk minden nap. A mozgás örömét és szeretetét szeretném átadni óráimon, legyen az pilates, tánc, vagy jóga.

Pilates óráimon fejlesztjük a testtudatot, a koordinációt és a rugalmasságot, javítjuk a testtartást, Tónusosabbá varázsoljuk a testet, erősítjük a gerincet tartó mélyizmokat (core, hasizmok, mély hátizmok), és más izomcsoportokat is. A tánchoz hasonlóan a mozdulatok kontrolláltak, erőteljesek, mégis elegánsak. Minden gyakorlat folyamatos, egymásra épülő, statikus tartás nélküli. A Pilates-módszer pszichológiai síkon fejleszti az összpontosítás képességét, motorikus síkon a neuromuszkuláris (ideg-izom) kontrollt, a testérzékelést, az egyensúlyt. Nemre és korra való tekintet nélkül mindenkinek szívből ajánlom ezt a mozgásformát!


Szeretettel várlak Téged is!

Barion kártyás fizetés
Copyright 2016 DownDog Jógastúdió - Minden jog fenntartva Fel Adatkezelési tájékoztató ÁSZF Oldaltérkép Kapcsolat