Yin Jóga

Egyensúlyba hoz, ha túlpörögtél, kiegyenlíti a férfi-n?i min?séget a testedben. Elcsendesít, megtanít befelé figyelni, kiegyensúlyozza az energiáidat, összekapcsol a középpontoddal, ezen kívül szervi tünetek, betegségek gyógyító eszköze lehet.

Az indiai hatha jóga és a kínai taoista hagyomány találkozásából született öngyógyító jógarendszer. Harmonizálja az emberi energiatestet, feloldja az energetikai blokkokat.

Az egyes gyakorlások során maximum 10 pózt használunk, melyekben 3-10 percet töltünk.

A yin jóga az ínszalagokkal, a mély kötőszöveti rendszerrel és az izületekkel dolgozik, enyhe de viszonylag hosszú ideig tartó terhelést alkalmazva. A folyamatos gyakorlás által hajlékonyabbá válunk, elősegítjük az izületi folyadék termelődését, a megnövekedett kollagén képződésnek köszönhetően erősödnek az ínszalagok valamint elejét vehetjük a csontritkulásnak is. Tökéletes kiegészítője lehet a hatha vagy asthanga vinyasa jóga gyakorlásának.

Figyelmünk fókuszába a légzést állítjuk, amit tudatosan lassítunk, mélyítünk mígnem teljesen kiürül az elme és megérkezünk ameditáció állapotába (dhyana).

Ajánljuk mindenkinek a gyakorlottság szintjétől, fittségtől, kortól függetlenül.

Oktatóink

Barion kártyás fizetés
Copyright 2016 DownDog Jógastúdió - Minden jog fenntartva Fel Adatkezelési tájékoztató ÁSZF Oldaltérkép Kapcsolat